Klantenservice

Levertijd

De levertijd bedraagt 4 tot 6 weken. U ontvangt enkele dagen na uw bestelling een mail met de vermelding van de verwachte leverweek.

Vrachtkosten

Voor alle bestellingen rekenen wij vrachtkosten. Deze bedragen € 24,95 per bestelling.

Voor zendingen buiten Nederland en de Waddeneilanden worden extra vrachtkosten berekend. Neem contact met ons op voor de tarieven.
Uw zending afhalen in onze winkel is uiteraard ook mogelijk.
Indien u kleinere producten wilt bestellen neemt u dan contact met ons op om de verzendkosten te berekenen.

Montageservice

Heeft u geen tijd of zin uw meubel te monteren? Wij werken samen met een professionele montagedienst. Wij dragen de opdracht zorgvuldig aan hen over en zij komen uw meubel graag netjes en vakkundig monteren.
Indien u gebruik wenst te maken van onze montageservice, dan kunt u dit bij bestel notities aangeven of met ons contact opnemen en u ontvangt een prijsopgave.

Herroepingsrecht

Indien u een artikel om welke reden dan ook niet wilt houden, heeft u het recht de overeenkomst binnen 15 dagen na aflevering te ontbinden. U dient VarioKast hierover binnen de genoemde termijn schriftelijk, per e-mail of post, te informeren.
VarioKast zal u vervolgens schriftelijk informeren over de wijze waarop u de betreffende artikelen retour kunt zenden. Artikelen die zonder schriftelijke opdracht van VarioKast worden geretourneerd, worden niet geaccepteerd.
Nadat VarioKast de artikelen retour heeft ontvangen wordt de door u betaalde aankoopprijs uiterlijk binnen 14 dagen terugbetaald. Bij een gedeeltelijke annulering worden de verzendkosten niet terugbetaald.
De kosten van terugzending komen voor uw rekening.
Er bestaat geen recht op terugbetaling als de artikelen:

  • Gebruikt zijn
  • Niet compleet zijn
  • Beschadigd zijn
  • Niet goed en degelijk verpakt retour worden gezonden
  • De originele aankoopnota ontbreekt
  • De artikelen voor u bewerkt zijn, hetzij in lak of kleurlak, hetzij in maatvoering.